Tidligere løb

FAMILIELØB – 5. OKTOBER 2019

TAK! Tak til jer der kom og løb, så pigerne i Kenya kan gå i skole. Det var en god dag i går. 57 børn og voksne og en enkelt hund mødte op i dejligt solskinsvejr ved Kerne Pavillonen og løb eller gik en kilometer for den gode sag. Det blev til 9.570kr der går ubeskåret til indkøb af Safepad genanvendelige bind til udsatte skolepiger I Bondo, Kenya. Tak til jer der var med, til jer der donerede, til de mange trofaste sponsorere og de seje frivillige der kom helt fra Kolding og hjalp på dagen 🎈💜

Se flere fotos fra dagen på Facebook

Tak til Kerne Pavillonen og sponsorer:
Restaurant Famo, coop.dk Letz Shop, Irma Codanhus, Planetariet, Pauseriet, Sportigan Den Franske Tehandel, Juuls Vin & Spiritus, Madame My, , Helges ost, Slagteren ved Værnedamsvej, Revebel, Da Salvo, Doyoga, New Hair Shop, Cykelfilialen, Wonday, Express A/S

FASTELAVNSLØB – FEBRUAR 2019

Kære HIPPO-ven

Tak for din støtte til vores fastelavnsarrangement i lørdags. Det blev en stor succes med 50 børn og voksne, der trodsede det lidt triste vintervejr og mødte op med højt humør, løb, slog flodhesten af tønden og hyggede et par timer.

Takket være dem – og dig, kan vi nu sende 5.606,03 kr. mere af sted til skoleprojekterne for pigerne i Kenya. Tak fordi du er med…

Se flere fotos fra dagen her https://www.facebook.com/HippoRun/?epa=SEARCH_BOX&locale=da_DK

SEPTEMBER 2018

Tak til alle for støtte til lørdagens familieløb, hvor  seje børn og søde voksne trodsede vind og vejr og var med til at samle 15.020 kr ind til skoleprojekter for pigerne i Bondo, Kenya.
Alle børn – og de fleste voksne – gik hjem med en fin præmie, røde kinder og god karma i goodiebag’en.

Se flere fine stemningsbilleder her https://www.facebook.com/264945063651186/posts/1520530831425930/
Tusind tak igen, for jeres trofaste støtte og kærlig hilsen

💌Lene
HIPPO RUN

FEBRUAR 2018

Tak til alle jer glade børn og voksne, der kom og slog flodhesten af tønden til vores fastelavnsløb i går og til btb.agency for en flot donation. Også tak til vores vært Cassiopeia og vores lokale sponsorer for de mange fine præmier, der satte et populært punktum for en dejlig eftermiddag. Det bedste af det hele er, at vi nu kan sende 8.600 kr til Plans skoleprojekter i Bondo. Tak for det.

OKTOBER 2017

Hip Hippo hurra og 23.410 tak til jer der deltog i vores 12. Familieløb i går. 76 glade børn & voksne, og en enkelt hund trodsede det lidt fugtige vejr og gjorde Oktoberløbet til succes. Takket være jer, vores hovedsponsor INTTRA, Jobindex, Irma Codanhus og alle vores trofaste lokale præmiesponsorer kom der 23.410 kr. ind til det næste skoleprojekt for pigerne i Kenya. Også tak til vores vært Cassiopeia, der serverede frugt & vand til alle. Jeg er så taknemmelig. Det er en ubeskrivelig glæde at opleve den store opbakning fra en hel bydel – og deres venner & familie. Af hjertet tak fra mig og børnene i Bondo.

MARTS 2017
Skoleløb på Thiem Skolen i Bondo 3. marts 2017


Dagen i går, havde jeg set frem til siden sidste besøg, og den oversteg på alle måder mine forventninger. Oplevelsen at se alles anstrengelser bære så meget så meget frugt, er næsten ubeskrivelig, og det blev altså til mere en enkelt glædeståre i går. Jeg har besøgt Bondo i udkantskenya 6 gange siden 2010, og hvert år kan udviklingen måles i reelle forskelle for mange tusinde udsatte børn. Specielt pigerne. Det gør mig lykkelig at opleve, at de penge (mere end 300.000 kr, nu) ikke ender i et stort anonymt hul, men bliver til muligheder for et bedre liv for så mange piger. Hippo Runs løb herude er symbolet for vores fælles kamp for pigernes rettigheder, og latrinerne, vandtankene, håndvaskene, menstruationsbindene og træerne, vi planter, er de håndgribelige beviser på, at det nytter. Hvordan skal jeg dog beskrive, min glæde og taknemmelighed over, så stor en forskel, det gør for børnene.

Og for mig…jeg har fået et træ opkaldt efter mig og fået verdens fineste tasker i gave fra skolen og børnene. Jeg vil rigtig gerne takke dig, der støtter min indsats gennem Hippo Run. Det er jo dig, der gør det muligt.

FEBRUAR 2017
Fastelavnsløb København 25. februar 2017

Tusind tak til alle jer, der kom og løb for Kenyas piger og slog flodhesten af tønden. 42 glade børn & voksne og mere end 14.000 kr i kassen til skoleprojekterne. Og selvfølgelig tak til sponsorerne for de mange fine præmier, der vakte glæde hos små og store deltagere.

OKTOBER 2016
KMPG Acor Tax Familieløb  5.oktober 2016

75 startnumre kom i mål på trappen til Cassiopeia og efterfølgende hygge & præmielodtrækning. Det bedste af det hele er, at vi i skrivende stund kan sætte 22.700 ind på pigernes konto til skolegang.

TV Lorry var også forbi ved løbet – se indslaget her

MAJ 2016
INTTRA Familieløb 28.maj 2016

Tak til alle børn og deres voksne, der kom og løb, så pigerne kan i skole. Takket være jer, hovedsponsor INTTRA og alle de andre sponsorer fra lokalområdet og omegn, kan vi sende mere end 20.000 kr. til pigerne i Kenya! Der kommer fine billeder fra dagens begivenhed senere

SEPTEMBER 2015 I KENYA
BONDO RUN FOR THE GIRLS

Mere end 500 skolebørn og et par hundrede lokale supporters kom og løb, så pigerne kan gå i skole. Selv havde jeg æren af at følges på 6 km ruten med pigernes ambassadør i Bondo, hendes excellence “The first Lady”, guvernørens hustru. Løbet blev bl.a. overværet af ministeren for uddannelse og andre vigtige personer, der kan tale pigernes sag i parlamentet.

pigerne på stadion

Ca 700 børn og lokale var med.


på købebane med børnene fra Bondo

På løbebanen med børn i Bondo.

JUNI 2015
Letz Shop Sommerløbet lørdag d. 13. juni 2015


Trofaste sponsorer og løbere mødtes igen lørdag d.13. juni foran Letz Shop på Gl. Kongevej, til endnu et løb for pigerne. Denne gang var hovedpræmien en flot damecykel doneret af coop.dk, som den overraskede vinder glad cyklede hjem på.

Tak til alle løberne for en dejlig dag. Og tak til vores sponsorer: Letz Shop, coop.dk, Vision Frederiksberg, Butik Kluns, Juuls Vin & Spiritus, Da Salvo, Den Franske Tehandel, Rolsted Cykler, Summerbird, Revebel, Ballsforkids.dk og The Rehab.

 
FEBRUAR 2015
Worklife Barometer Fastelavnsløb 21. februar 2015

Flere end 40 glade, store og små deltagere løb eller gik og slog flodhesten af tønden ved Skt. Jørgens Sø til fordel for Plans Pigefond lørdag den 21. februar. Tusind tak til alle jer, der var med, donerede og trak i den pink T-shirt, eller på anden måde støtter indsatsen for verdens udsatte pigers ret til skolegang. Også stor tak til vores hovedsponsor, Worklife Barometer, for at sponsorere slik, tønder m.m. og til butikkerne, der har doneret de fine præmier og gavekort.
 
fastelavnsløbshop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SEPTEMBER 2014
Vision Frederiksberg Løbet lørdag den 13. september 2014 med 63 deltagere fra Sundhedsmarkedet på Frederiksberg Rådhusplads og 5 km rundt i gaderne  
 
Frederiksberg Kommune havde inviteret Lene Rohde og HIPPO RUN til at arrangere et løb til fordel for Plans Pigefond i forbindelse med det årlige Sundhedsmarked. 63 glade deltagere mødte op og løb med Lene Rohde i spidsen 5 km gennem gaderne på Frederiksberg. Målet var i samlet flok at gøre opmærksom på, at 65 mio. piger ikke går i skole. Fordi, de er piger.
Løbet var gratis og der var lækre goodiebags til alle deltagere. Efter løbet blev der trukket lod om præmier og gavekort fra Hippo Runs sponsorere på Frederiksberg. Se vinderne på facebook siden HIPPO RUN
 

Tak til alle vores trofaste støtter og sponsorer der gjorde løbet på Sundhedsmarkedet muligt: Vision Frederiksberg, Endurance Sport, Rolsted Cykler, Letz shop, Butik Kluns, Da Salvo, Revebel, Juuls Vin & Spiritus, Social Food, Et Avec, Abel Spendabel og Fysioterapeut Simon Kirkegaard.

MAJ 2014
Letz Shop Løbet. Unge og gamle, store og små og en enkelt flodhest. 49 deltagere, løb eller gik lørdag d.31. maj 2014 turen rundt om Skt. Jørgens Sø til fordel for udsatte piger i Kenya.

gruppebillede

De mange gode hjerter tilbagelagde tilsammen 121 km og donerede med fødderne i alt 10.081 kr. Pengene går til Plan Danmarks skoleprojekter i Kenya, der skal sikre pigerne en uddannelse i stedet for en slidsomt liv som teenagemor i fattigdom.

Blandt de 49 deltagere og andre donatorer trækker vi lod om fine gavekort fra Letz Shop, Butik Kluns, Juuls Vin & Spiritus, Revebel Skønhedsklinik og gaver fra Et Avec og Nature Planet! Vi vil også gerne sige tak til Et Avec, Summerbird og Endurance for samples til alle løberne på dagen.
 
Og selvfølgelig et stort tak til alle de løbende og gående!
 

photo 3 (4) photo 2 (3) photo 2 (2) photo 1 (4) Lene er glad og tilfreds photo 5 (1)

 
 
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.