Bliv sponsor

Bliv sponsor til HIPPO RUNs familieløb

Hvert HIPPO RUN løb har én hovedsponsor samt et antal lokale sponsorer, der donerer præmier til lodtrækning ved løb i form af gavekort til butik m.m.

Hovedsponsor dækker udgifter direkte relateret til løbet, fx markedsføringsmateriale, og giver desuden en donation til et udvalgt skoleprojekt for piger i den fattige Bondo-provins i Kenya.

Sponsor kan desuden vælge at donere fx. x antal kroner pr. startnummer, der sælges. Det medvirker til at motivere nye deltagere og er gode budskaber på diverse medier. Vi er åbne for nye ideer og fundraisingmuligheder

Sponsorer eksponeres i markedsføringsmateriale som fx foldere og plakater i + 20 forretninger samt læger I lokalområdet.  Det er også muligt at få logo på Roll-ups og løbetøj.

Sponsorer får omtale på HIPPO RUN platforme (Facebook, Instagram, hjemmeside og nyhedsbreve samt Plan Danmarks platforme, hvor det er relevant. HIPPO RUN er desuden meget aktiv ift presseomtale af løbet.

Vil din virksomhed støtte?

Ring eller send en mail til Lene Rohde og hør,  hvordan din virksomhed, kan drage fordele af et samarbejde med HIPPO RUN.

Lene Rohde – mobil 2512 2776